Heb jij last van Acne? Ik kan je helpen! Acne is een huidaandoening waarbij de huid overmatig talg produceert. Doordat de talgklier verstopt zit kunnen dode huidcellen moeilijk loslaten. Hierdoor wordt de natuurlijk talgafvoer van de huid verstoord en ontstaat er na verloop van tijd een ontsteking. Bacteriën spelen hierin een belangrijke rol! Acne kan ontstaan op het gezicht maar komt ook regelmatig voor op de schouders en rug.

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van acne en kan je helpen om jouw huid te verbeteren. Samen gaan we er voor zorgen dat ontstekingen en comedonen (ook wel mee-eters genoemd) verminderen. Hoeveel behandeling iemand nodig heeft is vooraf niet precies aan te geven. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld; de hoeveelheid acne, stress, hormoonschommelingen, gebruik van medicatie, het verkeerd of niet gebruiken van huidverzorgingsproducten en jouw persoonlijke levensstijl.

Als je verzekerd bent voor het behandelen van acne kun je een gedeelte of het gehele bedrag van jouw behandeling vergoed krijgen van de zorgverzekeraar. Na de behandeling ontvang je dan een factuur die je kunt indienen bij de zorgverzekeraar. Weet je niet of je verzekerd bent voor acne behandelingen? Bekijk dan je polis, hierin staat duidelijk vermeldt of je verzekerd bent voor acne en voor welk bedrag per jaar. Om in aanmerking te komen voor een factuur ontvang ik graag een doorverwijs brief van de huisarts uit het huidige jaar.

Duur: 30-45min
Prijs: € 44,50 – 57,50
(Afhankelijk van gekozen behandeling)